torsdag den 7. april 2011

Hat i strik og hæklet ringe til puder.Hatten har jeg strikket

Hatten her har jeg strikket af noget rigtig lækkert garn, som jeg desværre ikke kan huske hvad var.


De to øverste er hæklet og skal laves til puder. den nederste var oprindelig en hat til min kæreste, men i min frygt for at den ville blive for lille blev den 2 hoveder for stort, så den ender vist også som pude.

Julepynt

Den her har jeg købt i Uganda, men jeg tænker, at man kunne lave noget lignende. Den er lavet af bananblade.

Paraply med garn

Jeg har en masse paraplyer og det regner heldigvis ikke så jeg vil lave noget af dem. Her er jeg gået igang med at væve garn omkring en, som jeg regner med skal være til en hyggelampe, da den nok ikke kommer til at give så meget lys.

Gamle kjoler får nyt liv

Jeg har frisket et par kjoler op med applikationer. Jeg har ikke prøvet at sy applikationer på før, men jeg synes virkelig det er svært at sy en pæn kant langs med.
Her har jeg valgt at sætte en påfugl på som jeg har klippet ud fra noget kinesisk stof.


Her er kommet en lille snegl og to knapper, jeg har beklædt med stof i samme farve.


Knappekjole

Jeg elsker knapper og efterhåndet ved at have en pæn samling, så her har jeg brugt nogle af dem til at dekorere en kjole jeg aldrig har fået brugt før nu. Jeg har lavet en broche af garnrester, som jeg har syet fast. Jeg aner ikke hvad det hedder, men jeg har købt et slags fiber i stof 2000, som man ligger over garnet mens man syer, så er det lettere. Efterfølgende ligger jeg det i vand og så opløser det sig selv. Utrolig smart. Jeg tænker man også kan bruge det til at forme fx små bolde til lyskæder.

Kjoler

Kjole syet udfra en gammel t-shirt, hvilket jeg fandt ud af jeg ikke var så god til som jeg troede.
Her har jeg lavet en broche af samme størrelse for at give lidt facon. Uden er den mere tunika agtig.


Paraply som lampeskærm

Starten på en lampeskærm, som jeg virkelig har brugt lang tid på. Jeg har klippet omkring 400 sommerfugle indtil nu og er snart halvvejs. Jeg har taget beslaget af en gammel paraply (som jeg tænker kan bruges til regnslag) og så har jeg klippet sommerfugle af Lee filtre, som man bruger i forbindelse med lysopsætning. Meningen er, at de mange forskellig farvet sommerfugle skal fylde rummet op med sommerfugle. Jeg har dog ikke fundet ud af om den skal have hanken nedad, og dermed sommerfugle i loftet og mere lys, eller om den skal hænge i krogen og sprede sommerfugle farverne rundt i rummet. 
Jeg sætter det færdige billede på, når jeg når dertil.